icon-arrow-braunicon-directionsicon-emailGroup 3icon-phoneFACEBOOKFACEBOOKINSTAINSTASpeisekartenWood-Bar-FooterBurger MenuMenu Close_PinkMenu Close_WeissPfeil rechts Copy
files/83/guarda-val-sinnesfreuden-naturkueche.jpg

Culinary delights –
Gault Millau Rated NATURAL CUISINE

We give our stars for your smile.

files/03/guardaval_online_gourmet-safari_3200x1800_rz-01.jpg

Sporzer Gourmet-Safari

Wer mal dabei war braucht wohl keine Inspiration oder Erklärung. Für alle neuen Safari-Fans versuchen wir dieses kulinarische Highlight in Worte zu fassen:

Der gesamte Weiler Sporz wird zum kulinarischen Happening. Warme Jacken sind Pflicht, denn es wird nicht nur zusammen mit unseren Köchen am Herd, sondern auch an diversen Stationen unter dem Sternehimmel auf offenem Feuer gekocht und gleich vor Ort gespiesen. Zu all den köstlichen Speisen werden passende Getränkebegleitungen (Wein oder alkoholfreie Alternativen) serviert. Selbstverständlich wird das ganze Hotelareal in einem speziell feierlichen Anzug daherkommen.

Hier nur ein Auszug aus dem diesjährigen Gourmet-Safari-Food-Angebot:

Dorfplatz/Rezeption:

  • Anmeldung & Suppenkaspar
  • Glühwein & Punsch, natürlich mit etwas Marroni für einen warmen Jackensack

Crap Naros Terrasse

  • FÖ-Gerichte wie unser Appenzeller Poulet oder den legendären Fisch, begleitet von in der Asche geschmorter Rande und Kürbis
  • Quarkpizokel

Sul Tegt Dachterrasse

  • Racelette vom halben Laib abgestrichen
  • Grilladen aller Art vom Feurring

Sporzer Bar & Terrasse Guarda Val

  • Gegrillte Meeresfrüchte (Scampi, Jakobsmuscheln, uvm.)
  • Kürbisrisotto

Küche Gourmetrestaurant

  • Lostallo Lachs
  • Entrecote vom Rind
  • Rindstartare
  • Blumenkohl geröstet
  • Kürbisrisotto
  • Lauwarme Forelle geräuchert
  • Petersilienwurzel

Wein-& Käsekeller

  • Käseauswahl
  • Crepe Suzettes
  • Dessertbuffet

Getränkestationen sind überall im Dorf verteilt mit Wein, Mineral und tollen alkoholfreien Alternativen.

CHF 220.00/Pax inkl. Getränk, Kinder bis 13 Jahre CHF 50.00/Pax & auf Wunsch organisieren wir einen Shuttleservice ab Lenzerheide/Lai Post & Valbella.

Shuttle-Service unbedingt vorher anmelden.

Jetzt dein kulinarisches Erlebnis buchen: +41 81 385 85 85.

 

files/28/guarda-val-geniessen-pilze2.jpg
files/53/essen-deko.jpg

Restaurant Guarda Val

Our cuisine and original cowshed restaurant are the recipients of high praise by the Michelin Guide and GaultMillau, but all of that means little to us next to the smile on your face when you enjoy our food.

Request Reservation Table

 

Find out more

Many of the dishes on the menu may seem familiar to you, but they possess an authentic flavour that can only be found in our restaurant.

files/13/guarda-val-geniessen-atmosphaere.jpg
files/38/guarda-val-geneissen-geselligkeit.jpg

Get-togethers in Crap Naros

The cooking remains the same as that recorded in the old farmers’ almanacs: local dishes and cheese specialities.

Request a table

 

Find out more

 

Paul Berberich

The German Gorumet chef brings many interesting and creative impulses with his broad and long-standing experience from renowned gourmet restaurants and hotels. 

"We will be doing Swiss Alpine cuisine with accents from modern haute cuisine".

chefkoch@guardaval.ch

Ihre Ansprechperson

Our Maiensäss cuisine in an uncomplicated ambience transforms guests into friends.

files/af/guarda-val-geniessen-sporzer-bar-feuer.jpg
files/0b/guarda-val-geniessen-sporzer-bar-drinks-cocktails.jpg

Sporzer Bar

Wonderful things are waiting for you here. In the Sporzer Bar, you can relax with your favourite drink in front of the large fireplace, in the panoramic room or outside on the terrace with an incomparable view of the valley.

Find out more

files/17/guarda-val-geniessen-sporzer-bar-drinks-cocktails2.jpg
files/9c/guarda-val-atmosphare-reflektionen.jpg

 

 

 

 

Let your thoughts drift away into the distance.

files/4e/guarda-val-geniessen-sonnenterassen5.jpg

Our sun terraces

After a hike through unspoilt nature, the fountain on the Sul Tegt sun terrace welcomes you with its crystal-clear water. Afterwards, you can relax on Asian-style loungers and enjoy the unparalleled panoramic view.


Find out more

Michelin-starred natural cuisine.

files/55/guarda-val-geniessen-restaurant-koch-martin-bieri-15-gault-millau-punkte-1-stern-michelin-15.jpg

Currently: 15 points for our Maiensäss.

After the Gault Millau had already been guests in our gourmet restaurant in previous years and left dream reviews, they visited us again shortly after Paul's arrival. The result: Another top rating for the kitchen and service team around our young culinary team with chef Paul Berberich and Food & Beverages Manager Luka Korenjak.

files/51/guarda-val-geniessen-restaurant-koch-martin-bieri-16-gault-millau-punkte-1-stern-michelin3.jpg
files/35/guarda-val-geniessen-naturkuche-feuer.jpg
files/d1/guarda-val-geniessen-naturkuche-restaurant-fo.jpg

Wild cuisine - Fö

Adventurous, authentic and yet luxurious – all this awaits you when you sit down to enjoy the sophisticated natural cuisine of our outdoor restaurant, where the cooking is done over an open fire.

Find out more

Sporz ‒ OPEN 365 DAYS A YEAR
Sporz ‒ OPEN 365 DAYS A YEAR